Ny trener Nürnberg ble René Weiler

Без рубрики

13Andre divisjon Nürnberg, hvor han hadde etter en serie med overbevisende resultater Valerien Ismaël slutt, kunngjorde navnet på den nye treneren. Ved å bli en sveitsisk rormann René Weiler, som nylig ledet Aarau og siden slutten av forrige sesong var ingen engasjement …
Tidligere forsvarer Ismaël er designet for å umiddelbart gå tilbake til tradisjonelle hele topp konkurranse, men fra tretten kamper Nürnberg klarte å vinne bare fire av den fjortende partisjon har bare en to poengs ledelse på glideskinner. Ledelsen i klubben og måtte handle.
Resultatet er ankomsten av René Weiler, som i løpet av sin spillerkarriere spilt elleve kamper for det sveitsiske landslaget, men da på grunn av helseproblemer hadde sluttet en karriere på bare 28 år. Han kastet seg på trenerkarrieren, hvor han passerte St. Gallen, Schaffhausen og Aarau, hvor han tilbrakte de tre siste sesongene.
Effekten på tysk fotball scene og ikke, som tidligere Valerien Ismaël, ingen erfaring. «Vi trenger en ny giv. Og han bør ta en ny trener,» håper den bayerske team manager Wolfgang Wolga, som ønsker så snart som mulig med FCN tilbake til Bundesliga.

Оставьте комментарий